Armut Minder

17-03-2020 16:29
Armut Minder

Armut Minder

Armut şeklinde puf puf olan armut minder oturduğunuzda içine gömülme imkanı sağlar. Rahatlık arayanların tercihi olan bu ürünler günlük yaşamda da pek çok mekanda karşımıza çıkmaktadır. Kolayca taşınabilen bu minderler, kurulum gerektirmemesi ve bozulmaması sebebi ile pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Ancak bu minderleri seçerken dikkat edilmesi gereken pek çok durum bulunuyor.

Armut Minder Nasıl Seçilir?

 

  • Armut minder seçiminde dikkat edilmesi gereken konulardan en önemlisi kalitedir.
  • Dağılma, çökme ve deforme meydana gelmemelidir.
  • Temizlenebilir olmalıdır.
  • İçerisinde boncuk strafor  kullanılmalıdır.
  • Dış kılıfı sağlam ve dayanıklı olmalıdır.
  • Leke tutmaz olmalıdır.
  • Olumsuz hava şartlarından etkilenmemelidir.

 

Aradığınız Armut Minder minderci.com.tr'de

Açık ve kapalı alanlarda kullanılmak için imal edilen bu armut minder modelleri oldukça rahattır. Yukarıda minder seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsettik. Bu maddeler ile minderci.com.tr üzerinde yer alan ürünleri karşılaştıracak olursak, bu minder leke tutmaz ve kılıfları çıkarılabildiği için kolay bir şekilde temizlenebilir. İsteğe bağlı suni deri veya imperteks kumaştan imal edilmiştir. Makineye atılmak istenmediği durumlarda ıslak bir bez yardımı ile de silinebilir. İçeriklerinde boncuk granül bulunmaktadır. Firma tarafından, kurumsal firmalar için özel ve logolu imalat da yapılmaktadır.

Standart boy olan armut minder modelleri 5 kg ağırlığında olup ölçüleri 80*80*35 cm olmaktadır. Çift fermuar kullanıldığı için daha emniyetlidir. İmperteks kumaştan ve suni deriden imal edilen bu ürünler kreş, anaokulu, oyun alanları, bahçe, otel, cafe, iş yeri ve hatta evlerde dahi rahatlıkla kullanılabilmektedir. Kırmızı, siyah, mavi, sarı, fuşya, yeşil, mor, krem, turkuaz gibi farklı renklerden imal edilen standart boyların yanı sıra 60*60*25 cm ebatlarında üretilen çocuk boyları da bulunmaktadır. Yine su geçirmez malzemeden imal edilen çocuk koltukları 3,5 kg ağırlığa sahiptir.

Baskı dikiş ve çift fermuardan üretilen bu ürünlerin fiyatları da Minderci firmasında oldukça makuldür. Site üzerinden modeller üzerinde inceleme yapabilirsiniz. Ayrıca site üzerinde armut minder kılıfları da satılmaktadır. Kurumsal firmalar için imal edilen logolu modelleri de yine site üzerinden inceleyerek hemen siparişinizi verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.