Armut Minder Nedir?

15-04-2020 01:14
Armut Minder Nedir?

Armut Minder Nedir?

Renk ve desenleri ile farklı alternatifler sunan armut minder şekil itibari ile armudu andırdığından dolayı bu ismi almıştır. Çeşitli alanlarda kullanılan bu minderler oldukça rahattır. Mekanların enerjisini yükseltme noktasında bu minderleri tercih edebileceğiniz gibi kolay bir şekilde şeklinin değiştirilir olması bakımından da avantaj sağlanmaktadır. Her mekâna adapte olabilen bu minderler ile en sıkıcı aktiviteler dahi eğlenceli bir hal alacak. Üzerine oturduğunuzda günün yorgunluğunu atacağınız bu minderleri evinizde dahi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Armut Minder Özellikleri

Armut minder pek çok minder üreticisi ve tedarikçisi firmada karşımıza çıkan bir üründür. Ancak kaliteler oldukça farklıdır. minderci.com üzerinde yer alan minderler oldukça kaliteli olmakla birlikte çok fazla renk alternatifi de bulunmaktadır. Dayanıklı ve kaliteli kumaşlardan üretilen bu minderler farklı materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Minderlerde sertlik ve kullanılan dolgu malzemesi oldukça önemlidir. Kaliteli dolgu malzemeleri kullanılarak imal edilen bu minderler asla çökme gibi problemlere sebep olmaz ve kılıfları kolaylıkla dezenfekte edilebilir. Evlerinizde, bahçelerinizde ve cafelerde bu minderleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dayanıklılık açısından minderlerin kaplandığı kumaş da önemlidir. Ayrıca havuz kenarları gibi açık alanlarda da bu minderleri kullanabilirsiniz. Kaydırmaz ve tutucu özelliği sayesinde rahatlıkla oturabilirsiniz. Üzerinde kitap okuyabileceğiniz gibi arkadaşlarınızla sohbet de edebilirsiniz. Dikiş bölgeleri oldukça sağlam olan bu koltuklar farklı renklerde özel olarak üretilmektedir.

Armut Minder Fiyatları

Minderci firmasından temin edeceğiniz armut minder modellerinin kılıflarının çıkarılabilir olması kolay dezenfekte olması bakımından önemlidir. Ayrıca armut koltukların leke tutmuyor oluşu da hijyen bakımından önem taşımaktadır. Standart boy, çocuk boy gibi farklı boylarda olan bu minderler aynı zamanda firma tarafından özel olarak da üretilmektedir. Sipariş vermeniz durumunda logo baskılı olarak da minder üretimi yapılabilmektedir. Aynı şekilde ihtiyaç duymanız halinde minder kılıfı da satın alabilirsiniz. Açık ve kapalı alanlarda rahatlıkla kullanılacak olan bu minderler aynı zamanda suni deri ve imperteks kumaşlar kullanılarak imal edilmiştir. İçerisinde granül olan bu minderlerin fiyatları da oldukça uygundur. minderci.com üzerinden fiyatlar noktasında bilgi alabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.