Bahçe Satranç Takımı

18-03-2020 21:33
Bahçe Satranç Takımı

Bahçe Satranç Takımı

Satranç akıl ve zeka oyunu olması bakımından pek çok kişi tarafından tercih edilen ve sevilen bir oyundur. Özellikle çocukların zeka gelişimleri için çok faydalı olan bu oyunun son yıllarda özellikle anaokullarında, site etkinlik alanlarında, özel okullarda, bahçe satranç takımı olarak tercih edilmesi gözlerden kaçmamaktadır. Bahçeler özellikle yaz aylarında çocuklar için güvenli bir oyun oynama ortamı olurken bu ortama hareket ve renk katacak, çocukların vakitlerini kaliteli geçirmelerine yardımcı olacak bahçe satranç takımı minderci.com.tr tarafından imal edilmektedir. Bu takım zemine serilen bir malzeme ve plastik satranç taşlarından oluşmaktadır. Çocuklarınız gönül rahatlığı ile bu oyunları oynarken ayrıca gelişimlerini de tamamlamış olurlar. Bahçeler için özel olarak imal edilen bu ürünleri kış mevsimlerinde içeri de koyabilirsiniz.

Bahçe Satranç Takımı Özellikleri

Bahçe satranç takımı plastik malzemeden imal edilmiştir. Taşların alt kısımlarında tıpa bulunmaktadır. Bu tıpalar taşların zemine yerleştirilmesine yardımcı olurken isteğe bağlı olarak da ağırlıkları artırılabilmektedir. Takımda bulunan şah boyu 85 cm olup, karolar 33*33 cm ölçülerinden oluşmaktadır. Ayrıca zeminde bulunan ızgaranın boyu da 2,64* 2,64 cm ölçülerindedir. Bu ürün plastik malzemeden üretilmiştir. Her yaşta oyun grubunda olan çocuklar için rahatlıkla tercih edilebilen bu bahçe satranç takımı kanserojen madde içermemekte ve çocuk sağlığını tehlikeye atan herhangi bir madde ihtiva etmemektedir. İç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılan bu oyun takımı ile çocuklarınız oldukça zevkli zaman geçirirken, pek çok kişi tarafından bu takımlar bahçelerde dekoratif amaçlı olarak da kullanılmaktadır.

Bahçe Satranç Takımı Fiyatları

Hem eğlendirici hem de öğretici oyunlardan olan satranç Minderci firması tarafından farklı bir boyutta hayat buluyor. Güneşte renkleri solma yapmayan kaliteli malzemelerden imal edilen bahçe satranç takımı oldukça yüksek kalitedir. Tüm hava koşullarına oldukça dayanıklı olan bu takım su geçirmezdir. Tel elle tutulabilir özellikte olması bakımından çocuklar için de ergonomik bir taşıma süreci sağlar. Sadece anaokullarında değil, otellerde, oyun alanlarında, parkalarda ve bilumum mekanlarda tercih edilebilir. Hem çocuklara hem de büyüklere hitap eden bu ürünün fiyatı minderci.com.tr üzerinde mevcut olup, hemen online olarak uygun fiyat garantisi ile satın alabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.