Bambulara Minderler İle Farklı Bir Hava Katın

17-08-2020 13:37
Bambulara Minderler İle Farklı Bir Hava Katın

Bambulara Minderler İle Farklı Bir Hava Katın

Bambu ile rattan malzemeler bahçe mobilyası ve sandalye gibi eşyalarda çok fazla kullanılmaktadır. Bu iki malzeme arasındaki temel fark esneme olmaktadır. Bambuların dayanıklı olmasının temel sebebi esnemedir. Hint kamışı olarak bilinen bambulardan sandalye de imal edilmektedir. Bambu sandalyelerin sert olması keyifli bir oturma deneyimi vermezken kullanılan bambu minderi ile oturmak artık daha keyifli olacak. Ayrıca farklı renklerde bulunan minderler ile ortama farklı bir hava katılması da mümkündür. Açık ya da kapalı alanlarda kullanılabilecek olan bu minderlerin tercihinde ise bazı konulara dikkat etmek gerekiyor.

Bambu Minderi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bambu minderi alırken dikkat edilmesi gereken pek çok faktör bulunuyor;

·Su itici ve leke tutmaz bir yapıda olması

·İsteğe bağlı olarak farklı ölçü ve renklerde üretim yapılabilmesi

·İç dolgu malzemesi olarak tercih edilecek olan malzemenin kalitesi ve kalınlığı

·Kuru temizlemeye uygun olup olmadığı

Gibi hususlar önemli olmaktadır. Firmamız tarafından üretimde panama kumaş kullanmaktayız. Ürünler dış ortamda kullanma noktasında sıkıntı yaratmaz. Çünkü kumaşlar leke ve su tutmamaktadır. Ayrıca ürünlerin fermuarlı olması sebebi ile kılıflarını çıkararak yıkayabilirsiniz. İç dolgu malzemesi olarak ise minderlerde sırtta 5 m, oturumda 7,5 cm blok sünger kullanılmaktadır. Sünger ise 32 dansite sıkıştırılma özelliğine sahiptir. Ayrıca elyaf dolgulu olan modeller de bulunmaktadır. Tek ya da takım halde sipariş verebilirsiniz. Ayrıca ortamda bulunan diğer mobilyalar ile uyum içerisinde olması açısından sizlere farklı renk alternatifleri de sunmaktayız. Pembe, krem, kahverengi gibi düz ya da desenli kumaşlardan siparişlerinizi verebilirsiniz.

Bambu Minderi Fiyatları

Gri blok sünger ya da elyaf dolgulu olarak üretilen bambu minderi arkalıklı olarak üretilmektedir. Farklı renk ve desenlerde imal edilen bu minderler ile oturmak artık daha keyifli bir hal alacak. İster iç isterseniz de dış ortamlarda bu minderleri kullanarak son derece konforlu sohbetler edebilirsiniz. Sandalyeler ölçülerine uygun olacak şekilde özel olarak üretilen bu minderlerin fiyatları hakkında sitemiz üzerinden detaylı bilgi alabilir ve siparişlerinizi verebilirsiniz.

adada
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.