Kurumsal Firmalara Özel Logolu Yer Minderi

17-08-2020 15:07
Kurumsal Firmalara Özel Logolu Yer Minderi

Kurumsal Firmalara Özel Logolu Yer Minderi

Bazı alanlarda yer minderi sıklıkla kullanmaktadır. Yerde oturmak keyifli olsa da sert bir zeminde saatlerce oturmak konforsuz olabilir. Bu sebeple zemini yumuşatmak gerekecektir. Yerde kullanım için de firmamız tarafından pek çok minder modeli üretilmiş olup bunlardan bir tanesi de logolu yer minderi olmaktadır. Firmamız üretici bir firma olması sebebi ile kurumsal firmaların talepleri doğrultusunda özel baskılı ya da nakışlı olacak şekilde minder üretimi de yapmaktadır. Polyester kumaştan imal edilen bu minderleri iç ve dış ortamlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kurumsal firmalar için logolu çalışma örneklerine de sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yer Minderi Özellikleri

Firmamız tarafından imal edilen logolu yer minderi üstün özellikler ile donatılmıştır. Pek çok kullanım alanı olan bu minderler;

·İçinde kırpıntı süngerler yer alır.

·Su geçirmez özelliktedir.

·Silinebilir özelliği sayesinde temizlenmesi bir hayli kolay olmaktadır.

·Üretimde polyester kumaş kullanılmaktadır.

·Astarlı ve fermuarlı şekilde üretilen minderlerin kılıfları istenildiğinde çıkarılabilmektedir.

·Markaların ve firmaların kurumsal renklerine göre de üretim mevcuttur.

·Ölçüler 100*100 cm olacak şekilde karedir.

Pek çok renk alternatifi ile bu yer minderleri farklı ortamlarda keyifli bir oturma deneyimi sunacaktır. Su geçirmez özelliği sayesinde içinde çürüme sorunları meydana gelmeyecek olan bu minderler havuz kenarı, bahçe, otel, plaj gibi çeşitli alanlarda kullanım için uygundur.

Yer Minderi Pahalı mı?

Pek çok modeli ve rengi olan yer minderi kurumsal firmaların reklamı açısından önem taşımaktadır. Kare şeklinde olan bu minderlerin fiyatları müşteri tarafından gelecek olan taleplere göre farklılık gösterebilir. İçinde sünger kullanılması sebebi ile yumuşak olan bu minderlerin logo baskılı olan versiyonları sayesinde firmalar hem kurumsal kimliklerini yansıtacak hem de çok makul fiyatlara reklam yapmış olacaktır. Ayrıca çeşitli organizasyonlarda kullanılacak olan bu minderler yer kaplamayacağı için daha sonra kaldırılabilir ve farklı bir alanda tekrar kullanılmak üzere depolanabilir. Sitemiz üzerinde yer alan modeller inceleyerek minderler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca fiyat bilgisi alarak whatsapp sipariş hattımız üzerinden siparişlerinizi de hızlı ve pratik bir şekilde verebilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.