Oturma Gruplarına Özel Minderler

17-08-2020 15:09
Oturma Gruplarına Özel Minderler

Oturma Gruplarına Özel Minderler

Açık ya da kapalı alanlar için özel olarak üretilmiş oturma grupları oturma grubu minderi ile konforlu bir hal alıyor. Son derece ergonomik olan bu minderlere sahip olarak keyifli bir oturma deneyimi yaşayabilirsiniz. İsteğe bağlı özel ölçü ve renklerde imal edilen bu minderler farklı renk alternatiflerinde bulunmaktadır. Minderlerin iç kısımlarında blok gri sünger kullanılması sebebi ile oldukça rahat olan bu minderlerde kumaş olarak imperteks ya da suni deri tercih edilmektedir. Uygun fiyatlar ile siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmuş olduğumuz bu minderleri tercih ettiğinizde pişman olmayacaksınız. Sadece yetişkinler için değil ayrıca çocuk oturma gruplarına özel imal edilen ve pvc kumaş kullanılarak üretilen minder modelleri de satılmaktadır.

Oturma Grubu Minder Çeşitleri

Oturma grupları için özel olarak imal edilen pek çok minder çeşidi bulunmaktadır.

·Sedir ve yer minderi (duck kumaş ya da tay tüyü)

·Çocuk oturma grubu

·Bank oturum minderi

·Rattan oturma grubu minderi

·Ahşap oturma grubu minderi

Çocuklar için de farklı renk ve modellerde oturma grupları bulunmaktadır. Bunun yanında balkonlara çay seti olarak yerleştirilecek ya da kafelerde kullanım için uygun olan modeller de bulunmaktadır. Rattan ve ahşap oturma gruplarını süsleyecek olan bu minderler son derece kullanışlı olup dayanıklı kumaşlardan imal edilmiştir. Ayrıca suya geçirmez ve yıkanabilir olması da en önemli özelliktir.

Oturma Grubu Minder Sipariş

Minderci firması olarak kaliteli ve uygun fiyatlar ile oturma grubu minderi imal ediyoruz. Kaliteli üretimin yanında herkesin erişimine imkan tanımak için ekonomik fiyat seçenekleri sunuyoruz. Beğendiğiniz ürünleri ya da özel olarak vereceğiniz siparişleri whatsapp hattımız üzerinden belirtmeniz durumunda son derece kullanışlı ürünler temin edebilirsiniz. Rengi solmayan, kolayca temizlenebilen ve uzun ömürlü olan bu minderler 7 iş günü içerisinde tarafınıza teslim edilmektedir. 28 dansite süngerden imal ettiğimiz minderlerimiz siparişlerinize göre farklı ölçü ve renklerde de olabilmektedir. Tek yapmanız gereken adeti tercih ederek hızlı bir şekilde satın almanız olacak. Evlerde, iş yerlerinde, restoran gibi alanlarda tercih edeceğiniz kaliteli minderler için hemen firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.