Plastik Şezlong Minderi İle Tatiller Daha Konforlu

17-08-2020 15:15
Plastik Şezlong Minderi İle Tatiller Daha Konforlu

Plastik Şezlong Minderi İle Tatiller Daha Konforlu

Yaz aylarında deniz ve havuza girmek hepimizin en büyük hayalidir. Havuz ve deniz kenarlarında ise güneşlenmek ve dinlenmek için genel olarak plastik şezlonglar bulunmaktadır. Bu şezlongların daha konforlu bir hal alması için plastik şezlong minderi üretilmektedir. Farklı renk ve desenli kumaşlardan üretilen bu minderler ile yaz ayları artık daha konforlu geçecek. Denizden ya da havuzdan çıktığınızda uzanmak için daha konforlu bir zemin tercih etmek paha biçilemez. Plastik zemine sadece havlunun serilmesi bu zemini yumuşatmayacaktır. Bu sebeple minder tercih etmekte yarar var.

Kullanımı ve Temizliği Kolay Şezlong Minderleri

Şezlong minderi söz konusu olduğunda bir nebze de olsa soru işaretleriniz olabilir. Denizin tuzlu suyunun kumaşın renginde açılma meydana getireceğini ya da kumaşların güneşten solabileceğini düşünebilirsiniz. Ancak kaliteli üretim yapan firmamız tüm bu sorunları ortadan kaldırmaktadır. Görünümde iki parça olarak görülen fakat tek parça olup şezlongun yapısına göre şekil alan bu minderler ile güneşlenmek daha konforlu olurken minderlerin imperteks kumaşı solma ve renk atma gibi problemler meydana getirmeyecektir. Ayrıca su tutmaz özelliği ile bu minderler içlerine su geçişi olmadığından dolayı koku ve rutubet oluşumuna da fırsat vermemektedir.

Farklı Renklerde Şezlong Minderi

Farklı renk ve desenlerde şezlong minderi tercih etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Su geçirmeyen kumaşlardan üretilen bu şezlonglar aynı zamanda isteğe bağlı olarak özel üretimli olarak da imal edilmektedir. Fermuarlı yapıları sayesinde süngerler üzerinden kılıfları çıkararak yıkama sağlayabilirsiniz. Minderler genel olarak 55*180*5 cm olacak şekilde imal edilmektedir. İçlerinde ise gri renkte sünger bulunmaktadır. Siyah, mor, krem, sarı, turuncu, fuşya, mavi, yeşil ve kırmızı gibi farklı renklerden imal edilen bu minderlerin kalitesi çok yüksektir. Kullanıcılar tarafından şezlong minderi alınırken en çok merak edilen konulardan bir tanesi de fiyatlar olmaktadır. Firmamızda pek çok alternatif olmakla birlikte fiyatlar da oldukça makuldür. Ekonomik fiyatlar ile sizler de minder sahibi olmak için hemen whatsapp hattı üzerinden siparişlerinizi verebilir ve yazı daha konforlu geçirebilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.