Salıncak Minder Kılıfı

29-05-2020 18:20
Salıncak Minder Kılıfı

Salıncak Minder Kılıfı Fiyatları

Salıncaklar bu gün pek çok ortamda karşımıza çıkıyor. Evlerde balkonlara konurken cafe, teras, otel, restoran gibi pek çok alanda da kullanılıyor. Ahşap, metal gibi farklı ham maddeler kullanılarak imal edilen bu salıncakların konforlu olabilmesi için oturma ve sırt yaslama alanlarının blok süngerler ile donatılası gerekiyor. Süngerlerin ömrünü uzatacak ve salıncağın hijyenini kolayca sağlayacak olan salıncak minder kılıfı ise farklı renk ve modellerde bulunuyor. Üstün özellikler ile donatılan bu kılıflar farklı renk alternatifleri ile mükemmel bir dekorasyon yapmanıza sebep olurken ortamda adeta bahar havası estiriyor. Uygun fiyatlar ile minderci.com.tr üzerinden ürün temin edebilirsiniz.

Salıncak Minder Kılıfı Özellikleri

Salıncak minder kılıfı üstün özellikler ile donatılmıştır ve uzun yıllar kullanım için uygundur. İşte kılıfların özellikleri;

·Duck döşemelik kumaş kullanılarak imal edilen kılıflar oldukça kalitelidir.

·Duck kumaş su ve leke itici özelliktedir. Bu sebeple salıncaklar dış ortamlarda da rahatlıkla kullanılabilir.

·Oturma, sırt yaslama ve güneşlik bölümlerinde aynı renk ve modelden kumaş kullanıldığında hoş bir görünüm yakalanır.

·Kılıfların fermuarlı olması sebebi ile temizlikleri de bir hayli kolay olmaktadır.

·Salıncak minder kılıfı kumaşları renk atma ve solma gibi problemler meydana getirmez.

·Düz renklerin yanında desenli renkler de mevcuttur.

·Firmamız tarafından özel ölçülerde üretim yapılabilmektedir.

·Ölçülerde kullanılacak olan sünger kalınlığı da etkili olmaktadır.

Salıncak Minder Kılıfı Satış

Çok çeşitli ortamlarda kullanılan ve konfor sunan bu salıncakların üzerinde ister dostlarınız ile sohbet edin, isterseniz de kitabınızı okuyun. Salıncak minder kılıfı, süger gibi ürünleri sitemiz üzerinden uygun ve indirimli fiyatları ile temin edebilirsiniz. Kılıf satın alabileceğiniz gibi aynı zamanda sünger ile birlikte minder de satın alabilirsiniz. Firmamız tarafından özel ölçüler ile siparişe göre üretim yapılmaktadır. Dilediğiniz rengi ve salıncak tipini belirttiğinizde sizler için kısa zaman içerisinde özenle bu kılıfları hazırlıyoruz. Metal ve ahşap salıncaklar için kullanılan bu minderlerin fiyatları ölçülere göre değişmektedir. Firmamız ile iletişime geçerek hemen fiyat teklifi alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.