Tatami Minder Satış

29-05-2020 18:27
Tatami Minder Satış

Tatami Minder Ankara

Çocuk oyun odaları, balkon ve teraslar, kapalı spor salonları, anaokulu, kreş ve rehabilitasyon merkezi gibi ortamlarda karşımıza tatami minder çıkıyor. Minderci firması tarafından kaliteli ve uzun ömürlü bir kullanıcı deneyimi sunan bu minderler aslında Japon kültürünü yansıtmaktadır. Geleneksel Japon tarzı odalarda zemin malzemesi olarak kullanılan bu minderler aslında pirinç samanı sapı kullanılarak imal edilmekteydi. Ancak şekil itibari ile benzer olmakla birlikte günümüzde daha çok polistiren köpük malzeme kullanılarak imal edilmeye başlandı. Çok çeşitli özelliklere sahip olan bu minderler aynı zamanda farklı renk alternatifleri ile de dikkat çekiyor.

Tatami Yer Minderi Özellikleri

Tatami minder rengarenk görüntüsü ve iç içe geçme özelliği ile zemin için döşeme malzemesi görevi görmektedir. Zeminin yumuşatılmasına yardımcı olan bu minderlerin özelliklerini aşağıdaki gibi sıralayabiliriz;

·Aikido minderi olarak da geçen bu minder özel kauçuktan imal edilmektedir

·Çeşitli alanlarda kullanılmasının sebebi antibakteriyel özelliğe sahip olmasıdır.

·Kaydırmaz olması sebebi ile hem çocukların hem de sporcuların güvenliğini sağlamaktadır.

·Yıkanabilir olmasının yanı sıra su geçirmez özelliği de bulunmaktadır. Bu sayede dış ortamlarda da rahatlıkla kullanılabilmektedir.

·100*100 26 mm, 100*100 13 mm ve 50*50 cm 13 mm gibi farklı ebatları bulunmaktadır.

·Islanmasına karşın kolayca kurur ve bu sayede koku oluşumu yapmaz.

·Üzeri toz tutmaz.

·Darbe emme özelliği sayesinde üst düzeyde güvenlik sağlar.

·Oldukça hijyeniktir.

·Uygun fiyatlıdır.

Tatami Minder Toptancıları

Bu özellikleri sayesinde çok farklı ortamlarda karşımıza çıkan bu minderler aynı renkler kullanılarak dizayn edilebileceği gibi kırmızı, mavi, sarı, turuncu gibi farklı renkler kullanılarak da rengarenk bir dekorasyon yapılabilir. Ankara’da ve ülke genelinde tatami minder imalatı yapan pek çok firma ve toptancı olsa da firmamız kaliteli ürünleri ile dikkat çekiyor. Toptan alımlarda uygun fiyatlar sunan firmamızdan temin edeceğiniz ürünler uzun ömürlü olacak ve her türlü ortama uyum sağlayacaktır. Darbe emici özellik sayesinde çocuk ve sporcuların yaralanması engellenecektir. Sayfamız üzerinde yer alan renk ve ebatları inceleyerek hemen sipariş verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.