Üçgen Olarak İmal Edilen Rampa Minderleri Ne İşe Yarar?

17-08-2020 16:06
Üçgen Olarak İmal Edilen Rampa Minderleri Ne İşe Yarar?

Üçgen Olarak İmal Edilen Rampa Minderleri Ne İşe Yarar?

Çeşitli spor ve fiziksel aktiviteler için imal edilen üçgen rampa minderi spor salonu gibi alanlarda karşımıza çıkıyor. Çeşitli faaliyetlere ev sahipliği yapan alanlarda kullanılan bu minderler firmamızca kaliteli ve uygun fiyatlar ile imal edilmekte ve satışa sunulmaktadır. Süngerlerin iç kısımlarında 28 dansite gri renkte sünger bulunmaktadır. Böylece sporculara kazasız ve rahat bir spor deneyimi sunulur. Minderci firmamız tarafından spor faaliyetleri için pek çok minder türü üretilmekle birlikte üçgen şeklinde olan bu minderler çeşitli aktivitelere uygun olacak şekilde imal edilmektedir. Farklı renkleri bulunan bu minderleri sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Rampa Minderleri Pahalı Mı?

Piyasada bulunan pek çok firma tarafından rampa minderi satışı yapılmaktadır. Özellikle firmamız uygun fiyat ve kalitesi ile sektörün öncüsü konumundadır. Fiziksel aktivite gerektiren spor dallarında minder seçimi sporcuların sakatlanmaması adına son derece önemlidir. Farklı ebatlarda olan minderlerin fiyatları yine ebatlara göre farklılık göstermektedir. Firmamız ekonomik fiyatları ile dikkat çekerken kaliteden de ödün vermemektedir. Farklı renk alternatifleri ile bu minderleri minderci.com. tr adresi üzerinden inceledikten sonra whatsapp hattımız üzerinden de pratik ve hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.

Rampa Minderleri Üstün Özellikler İle Donatılmıştır

Üçgen rampa minderi uzun yıllar kullanım ve rahatlık için son derece üstün özellikler ile donatılmıştır. Branda malzemesi kullanılarak imal edilen bu minderlerin temizliği de son derece kolaydır. İz bırakmayan ve silindiğinde leke bırakmayan bu minderler farklı renk seçeneklerinden oluşuyor. Mavi, sarı, kırmızı gibi farklı renk seçenekleri olan minderlerin boyutları da farklılık gösteriyor. Sizler için 3 farklı ebatta hazırlamış olduğumuz minderleri aktivite minderleri kategorisinde bulabilirsiniz. İki renkli olarak imal edilen minderlerin diğer renklerini de tercih edebilirsiniz. Ayrıca firmamız özel ölçülerde de üretim yapabilmektedir. Dolgu malzemesi sayesinde son derece yumuşacık ve konforlu olan minderlerin yüksek ve genişlikleri de farklıdır. Ebatlara göre değişen fiyatlar hakkında sitemiz üzerinden detaylı bilgi alarak hemen sipariş verebilirsiniz. Ayrıca taksitlendirme seçenekleri ve uygun ödeme koşulları ile bu minderlere sahip olabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.