Yer Minderi Kılıfı

29-05-2020 18:33
Yer Minderi Kılıfı

Minder Kılıfı 100*100

Konforlu olması ve estetik bir görünüm sunması bakımından yer minderleri son yıllarda çokça tercih edilmektedir. Çeşitli kalınlıklarda sünger kullanılarak üretilen bu minderlere yer minderi kılıfı geçirilmektedir. Bu sayede ortam daha hareketli bir hal alırken, ortamda bulunan diğer mobilya ve dekoratif aksesuarlar ile de bir uyum yakalanabilmektedir. Kare ölçüye sahip olan bu minderler kılıfları farklı ebatlarda olmaktadır. Özellikle yaz günlerinin vazgeçilmezi olan bu minderler, açık ve kapalı alanlarda kullanmak için de uygundur. Soğuk günlerde de zeminin soğukluğu bu şekilde ortadan kaldırılmış olacaktır. Bunun yanında sadece ev ortamı için değil, aynı zamanda kreş ve okul öncesi eğitim veren okullarda, otellerde ve organizasyon yapılan ortamlarda da bu minder kılıfları karşımıza çıkıyor.

Minder Kılıfı 50*50

Yer minderi kılıfı ölçüleri kare şeklinde olmakla birlikte 50*50 cm ebatlarında kılıflar da bulunuyor. Astarlı ve fermuarlı olması sebebi ile minderlerin dezenfekte edilmesi de bir hayli kolay oluyor. Ayrıca pvc kumaş silinebilir özelliği sayesinde temizlenme noktasında da sorun yaratmıyor. Kılıflarda kullanılan kumaşlardan bir tanesi de panama kumaştır. Gevşek bir dokuda, keten ve yün karışımı olan bu kumaşlar 2/2 sepet örgü şekilde olmakla birlikte farklı renk alternatifleri de bulunmaktadır. Döşemelik duck kumaş olan yer minderi kılıfı su itici özelliğe sahiptir. Yıkanması ve kuru temizleme yapılması mümkün olan bu kumaşlar leke itici özellikleri sayesinde açık alanlar için de uygun olmaktadır.

Minder Kılıfı 70*70

Yer minderi kılıfı ölçülerinden bir tanesi de 70*70 cm’dir. Yine kare olan kumaşların kenarlarında bulunan bağlama ipleri vasıtası ile sabitlenmesi de mümkün olmaktadır. Ayrıca kılıflarda pvc branda kumaşların kullanıldığı da göze çarpmaktadır. İç ve dış ortamda kullanıma dayanıklı olan bu kumaşlara talebe göre marka logosu da ilave edilmektedir. Sarı, turuncu, mavi, kırmızı gibi farklı renk alternatiflerini tercih ederek ortama hareket katabilirsiniz. Sağlam ve dayanıklı olan kılıflar uzun ömürlü bir kullanım için uygundur. Renkleri solma yapmayacağı gibi aşınma gibi olumsuz durumlar da meydana gelmez. Farklı renkler arasından beğendiğinizi seçerek hemen sitemiz üzerinden sipariş verebilir ve konforlu bir oturma deneyimine kavuşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.