Yer Minderi Kullanım Yerleri

21-07-2020 16:43
Yer Minderi Kullanım Yerleri

Yer Minderi Kullanım Alanları

Yer minderleri şıklığından taviz vermeyen aynı zamanda rahatım yerinde olsun diyenlerin tercih ettiği kullanışlı ve dekoratif minderlerdir. Sert zeminleri konforlu ve rahat hale getirir. Kafe, otel, anaokulu, ev, organizasyon vb. açık veya kapalı birçok mekânda yer minderi tercih edilmektedir. Konforlu oturumu ve şık görünümü sayesinde;  balkondan bahçeye, oturma odalarınızdan bebek odasına, evlerinizin her alanında kullanıma uygundur. Dekoratif ve şık olması sayesinde misafirleriniz için  rahatlıkla kullanabilir. Kalabalık davetlerinizde ekstra oturum alanı sağlar. Mekânınıza modern ve samimi bir hava katmak istiyorsanız; yer minderleri kullanabilir,  ailenizle ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.  

Yer minderi özellikleri ve avantajları

-          Yer minderi kılıfları, birinci sınıf pvc kumaş veya panama kumaştan dikilmektedir. Yer minderi kılıfları sürtünmelere karşı dirençli ve dayanıklıdır, kolay kolay yıpranmaz ve uzun ömürlüdür. Yer minderindeki fermuarlı ve astarlı kılıflar, çıkartarak yıkanabilir ya da kolayca silinebilir.  

-          Yer minderi kılıfları leke tutmaz özelliği sayesinde açık ve kapalı alan fark etmeksizin yaz - kış rahat kullanım sağlar.

-          Firmamızca üretilen yer minderi standart boyutları; 100*100, 80*80, 70*70, 60*60, 50*50, 40*40 olmakla birlikte,  müşterilerimizin taleplerine göre farklı boyutlarda da tasarlanabilmektedir.

-          Firmamızca üretilen yer minderlerinde bordo,  yeşil, mor, fuşya, kırmızı, sarı gibi geniş renk çeşitliliği olup tek renkte kullanabilir veya farklı renkleri kombinleyerek mekânınıza canlılık katabilirsiniz.

-          Yer minderleri tekli olarak üretilebileceği gibi; 4’ lü yer minderiveya 5’ li yer minderi şeklinde imal ederek, yer minderlerini mekânınızın şekline ve genişliğine göre dizayn edelebilirsiniz.

-          Yer minderlerini kolayca taşıyabilir ve yerini değiştirebilirsiniz. Kullanılmadığı zamanlarda ise kaldırabilirsiniz. Bu sayede yer tasarrufu etmenize katkıda bulunur.

-          Müşteri talebi doğrultusunda baskıya uygun kumaşlar üzerine markanızın logo baskısı yapılabilir.

Yer minderi fiyatları

Yer minderleri; bir koltuğa göre çok daha ucuz olduğundan bütçeniz için oldukça avantajlıdır. Boyut, kumaş veya model seçiminize göre fiyat değişikliği olmakla birlikte en uygun ve en ucuz yer minderlerifirmamızca sizlere sunulmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.