Bank Minderi

29-05-2020 18:07
Bank Minderi

Bank Minderi Nedir?

Özellikle bahçelerde oturmak amacı ile banklar üretilmektedir. Birden fazla kişinin oturması amacı ile imal edilen bu banklar rahat etmenizi sağlayacaktır. Ahşap, metal gibi sert zeminler üzerine oturmak sizleri yoracakken bank minderi sayesinde rahat bir oturma deneyimi yaşayacaksınız. Uzun süre vakit geçirdiğinizde rahatsız olmaz ve çeşitli sağlık sorunları da yaşamazsınız. Bahçe gibi açık alanlarda kullanımı uygun olan bu minderler gizli fermuarları yardımı ile sünger üzerinden kılıf çıkarılarak kolay bir şekilde temizlikleri yapılabilmektedir. Yıkama ve ütüleme sonrası süngere geçirilerek kullanılırlar. Bahçenize renk, sizlere de konfor sunan bu minderler arka kısımda bulunan ipler yardımı ile banka kolayca sabitlenebilmektedir. Böylece kayma gibi durumların önüne geçilebilir.

Bank Minderi Özellikleri

Bank minderi ya da bank oturum minderi olarak bilinen bu minderler farklı özellikler ile donatılmaktadır. Pek çok firmanın aksine firmamız kalite ve güvencesi ile sizlere alternatif sunmasının yanında özel üretimleri de yapmaktadır.

·Duck ve panama kumaşlarından imal edilmektedir.

·Minderlerin iç kısımlarında gri blok sünger kullanılmaktadır.

·Kumaşların leke ve su itici özellikleri sayesinde minderler dış ortamda kullanım için uygundur.

·Fermuarlı olması sebebi ile hijyen sıkıntısı meydana gelmez.

·Minderlerin kalınlığı 7,5 cm’dir.

·45*120 cm ölçülerinde minderler imal edilmesine karşın özel ölçülerde de üretim yapılabilmektedir.

·Farklı renk ve desen alternatiflerinin yanında her türlü bank modeline uygun fiyatlar ile minder satın alabilirsiniz.

Bank Minderi Fiyatları

Bahçeler keyifli ortamlardır. Yeşil örtülerinin yanı sıra oturulacak zeminin konforlu olması da rahatlamak için önemlidir. Bank minderi modellerinin fiyatları da firmamızda oldukça uygundur. 30 derecede rahatlıkla yıkanabilen bu minder modelleri hijyen kaygısı olanların da soru işaretlerini ortadan kaldıracaktır. Ayrıca özel sipariş vermeniz durumunda kullanılan kumaş rengi, deseni, sünger kalınlığı da farklılık gösterebilir. Minder ebat ve kalınlığı da bank minderi fiyatları üzerinde belirleyici olmaktadır. İster düz isterseniz de desenli kumaşlar seçerek diğer bahçe mobilya ve aksesuarları ile mükemmel bir dekorasyon oluşturabilir ve bahçenizde dostlarınızla oturabilir ya da kitap okuyarak kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.