Bank Oturum Minderi

17-08-2020 14:55
Bank Oturum Minderi

Bank Oturum Minderi

Bahçe gibi açık alanlarda, balkonlarda, cafelerde banklar karşımıza çıkıyor. Aynı anda birden fazla kimsenin oturmasına imkan tanıyan bu banklar genelde ahşap malzemeden imal ediliyor. Farklı şekillerde olan bu bankların kenarlarında kol koymak için bölmeler bulunurken, oturum esnasında kullanıcılara da konfor sağlaması amacı ile bank minderi kullanılıyor. Bu minderler farklı desenlerde ve farklı sünger kalınlıklarında olurken aynı zamanda bank renkleri ile uyum sağlaması da gerekiyor. Bankların arkalarında bulunan sırt yaslama yerleri için ve aynı zamanda oturum için farklı minder modelleri de bulunuyor. Kullanıcılara yarar sağlayan bu minderler ortama da farklı bir hava katıyor.

Banklar Artık Daha Konforlu

Tahta olan banklara uzun süre oturmak çeşitli sağlık problemlerine sebep oluyor. Sert bir zemine kısa süre oturduğunuzda dahi her yerinizin ağrıdığını hissedebilirsiniz. Bunun için bank minderi imal edilmiştir. Tahta banklar üzerine uygun olacak ölçülerde hazırlanan bu minder ile saatlerce otursanız dahi beliniz ağrımaz. Bahçe ve balkonlarda konforlu bir oturum sağlamak adına sizler de bu minderlerden alabilirsiniz. Ayrıca diğer bahçe mobilyaları ile uyumlu bir renk tercih etmeniz durumunda daha estetik bir görünüm de elde edebilirsiniz. Üstün özellikler ile donatılmış olan bu minderlere sahip olmak için hemen siparişinizi verebilirsiniz.

Özel Üretim Bank Minderi

Bank oturum minderi üretiminde firma olarak panama kumaş kullanmaktayız. 7,5 cm kalınlığında 45*120 cm ölçülerinde üretilen bu minderler leke tutmaz özelliğe sahiptir. Su itici özelliği bulunan minderlerin leke tutmuyor oluşu dış ortamlarda kullanımı da daha kolay hale getirmektedir. Minderler fermuarlıdır. Bu fermuarlar sayesinde bank minderi kılıfı kolay bir şekilde sünger üzerinden çıkarılabilir ve yıkanabilir. Ayrıca firmamız özel ölçülerde de üretim yapmaktadır. Dilediğiniz renk, model, kumaş ve ölçü ile ilgili firmamızı bilgilendirmeniz durumunda mevcut olan bankalarınıza uygun ve diğer mobilyalar ile uyum sağlayacak şekilde olan minderleri sipariş edebilirsiniz. Whatsapp sipariş hattı üzerinden vereceğiniz siparişler kısa süre içerisinde hazırlanarak tarafınıza teslim edilmektedir. Ayrıca ödeme noktasında taksit imkanlarından da yararlanabilirsiniz. Yorum ve önerilerinizi de sitemiz üzerinden ekleyebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.