Özel Sandalye Minderi Dikimi

17-08-2020 15:13
Özel Sandalye Minderi Dikimi

Özel Sandalye Minderi Dikimi

Sandalyeler çeşitli ortamlarda oturmak için üretilmiş eşyalardır. Çok fazla sandalye çeşidi olmasına rağmen uzun süre üzerinde oturulduğunda bel ağrısı meydana getirmemesi için minderli ve yumuşak malzemelerden imal edilmiş olması gerekmektedir. İç ve dış mekanlarda kullanılmak üzere üretilen bu minderler son derece kalitelidir. Ayrıca özel dikim olan sandalye minderi;

·Rattan

·Ahşap

·Metal

·Pofuduk

·Hasır

Gibi farklı sandalye modellerine uygun olacak şekilde imal edilmektedir. Minderlerin iç dolgusunda elyaf malzeme kullanılmış olup ayrıca modellere göre blok sünger olan versiyonları da bulunmaktadır. Firmamız tarafından siz değerli müşterilerimizin taleplerine göre aynı zamanda özel baskılı ya da nakışlı modeller de üretilmektedir.

Arkalı Sandalye Minderi

Sandalyelerin sadece oturma değil aynı zamanda sırt yaslama alanları da rahat olmalıdır. Çay bahçesi, kafe, otel, restoran gibi çeşitli alanlarda karşımıza çıkan sandalye minderi modelleri her ortama uyum sağlaması açısından farklı model ve renklerde üretilmektedir. Arkalı olan modellerin alt kısımları da birbiri ile bağlantılı olup minderin sandalyeye yerleşmesi ile birlikte şekil almaktadır. Arkalıksız versiyonları da olmakla birlikte kenarlarda bulunan bağlama ipleri sayesinde minderleri sandalyeye monte etmek ve kaymasını önlemek de bir hayli kolay olmaktadır. Ekose, siyah, kahve, kırmızı, turuncu, sarı, kırmızı gibi farklı renkler olmakla birlikte arkası geçmeli modeller de kullanım konusunda kolaylık sağlamaktadır.

Ergonomik Tasarımlı Sandalye Minderi

Farklı türdeki sandalyeler için özel olarak üretilen sandalye minderi ergonomik tasarımı ile dikkat çekiyor. Bunun yanında su ve leke itici özelliği sayesinde minderleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Yıkanabilir özelliğinin olması ve fermuarının çıkarılabilir olması çok büyük kolaylık sağlarken minderlerin içerisinde bulunan farklı kalınlıklardaki süngerler de rahat bir oturum sağlanması açısından önem arz etmektedir. Panama kumaş kullanılarak imal edilen sandalye minderi pofuduk versiyonda da bulunmaktadır. Pofuduk minderler kare ölçülerde olup firmamızdan yapılacak olan toptan alımlarda da uygun fiyatlar sunmaktayız. Bu tür minderlerin iç kısımlarında boncuk sünger yer almakla birlikte düşük ısılarda yıkama ya da kuru temizleme de yapılabilmektedir. Ürünleri tedarik etmek için hemen whatsapp hattı üzerinden siparişlerinizi verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.