Puf Minderi ve Kullanıldığı Alanlar

21-07-2020 15:58
Puf Minderi ve Kullanıldığı Alanlar

Puf minder nedir?  Puf minderi kullanım alanları nerelerdir?

Puf minderler içleri yumuşak sünger ile doldurulmuş ayakları gözükmeyen minderlerdir. Ev, spor salonları, kafeler, oyun alanları ve daha birçok yerde puf minderleri karşımıza çıkmaktadır. Modern yaşamın yorucu ve stresli etkisini bir nebze olsun silebilmek ve dinlendirici vakit geçirebilmek adına konfor alanınızı puf minderlerini kullanarak kurabilirsiniz. Son yıllarda sıklıkla kullanılan puf minderleri farklı modelleri ve kılıfları ile her tarza uyumlu tasarlanabilir.

Puf minderlerinin boyunun alçak olması ve sert yüzeyinin olmaması özelliği sayesinde kreş, anaokulu, çocuk oyun alanı gibi aktivite yapılan yerlerde güvenle kullanılmaktadır. Oturumu rahat olduğu için spor salonu, dinlenme salonu gibi mekânlarda rağbet görmektedir. Puf minderleri kapalı alanda olduğu gibi açık alanda da kullanılabilmekte ve açık mekân organizasyonlarında puf minderlerikarşımıza çıkmaktadır.

  Puf minderin özellikleri ve avantajları

-          Puf minderleri kaliteli hammaddeden üretilmiş sert gri sünger ile doldurulmuş ve pvc kumaş ile kaplanmıştır. Pvc kılıfları; sürtünmelere karşı dirençli ve dayanıklıdır, kolay kolay yıpranmaz ve uzun ömürlüdür.

-          Puf minder kılıfları leke tutmaz ve silinebilir özelliği, hijyenin önem arz ettiği kreş gibi kalabalık mekânlar için avantaj sağlamaktadır.

-          Puf minderlerin içini dolduran sert süngerler çökme yapmayacak özelliktedir ve oturumu son derece rahattır.

-          Puf minder kare silindir ve kalp şeklinde farklı geometrik şekillerde üretilmektedir. Puf minder boyutları; 40*40, 33*40 , 33*35 , 30*35  olmakla birlikte,  müşterilerimizin taleplerine göre farklı boyutlarda  büyük puf minderleri veya mekanınıza en uygun puf minderleri  tasarlanabilmektedir.

-          Puf minderlerin içerisinde karşımıza çıkan silindir ve yarı silindir minderler spor aktivitelerine uygundur.

-          Puf minderlerimizin siyah, mavi, yeşil, kırmızı gibi birçok renk seçeneği mevcuttur. Müşterilerimizin talebine göre puf minderler tek renkte veya birden fazla renkte döşenebilir mekânınıza renk katmakta kullanabilirsiniz.

Puf minderi fiyatları

Puf minderlerinin fiyatları boyut, şekil ve modeline göre değişiklik göstermektedir. Puf minderi fiyatları,sektörde oldukça pahalı olmakla birlikte firmamız tarafından en kaliteli ve aynı zamanda en ucuz puf minderi fiyat garantisini sizlere veriyoruz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.