Salıncak minderi kullanım alanları

21-07-2020 16:03
Salıncak minderi kullanım alanları

Salıncak Minderi Hangi Alanlarda Kullanılır?

Salıncaklar,hepimizin küçüklüğünden beri en güzel eğlence ve dinlenme aracıdır. En basit salıncak şekli; düğüm şeklinde olan, konforun olmadığı basit ama eğlenceli salıncaklardır. Kendi kültürümüzde de iki ip arasına sarılan bir örtü şeklindeki beşikler basit salıncaklara örnektir. Bu zevkli eğlence aracından daha çok faydalanmak isteyen insanoğlu, zaman içerisinde salıncakların metal ve ahşaptan yapılan daha konforlu formlarını keşfetmişlerdir.

Günümüzde salıncaklar; bahçelerde, kafelerde, otellerde ve hatta evimizin bir köşesinde kullanılmaktadır. Herkesin keyif aldığı salıncaklar çeşitli boyutlarda olup her ortama uygun bir formu bulunmaktadır.

Bizim için bu kadar keyifli olan salıncakta vakit geçirmeyi daha konforlu hale getirelim. Nasıl mı? Aradığınız konforu veren salıncak minderleri firmamızca yüksek kalitede üretilip düşük fiyatla sizlere sunulmaktadır.

Salıncak minderi özellikleri

- Öncelikle;salıncak konforunu sağlamak için, salıncak minderlerinin oturma alanı ve salıncağın sırt yaslama kısımlarının blok süngerler ile donatılması şarttır. Kaliteli kılıflar ile kaplanan blok süngerler sizlere konfor sağlarken,salıncaklarınızda hijyen sağlayacaktır.

- Salıncak minderleri, kullanılan geniş renk yelpazasi ile mükemmel bir dekorasyon yapabilmenize imkân sağlayacaktır. Salıncak minderlerimizincanlı renk seçenekleri ile balkonlarınızda dört mevsim adeta bahar havası estirebilirsiniz.

- Salıncak minderlerimizde takım yastık ve kılıflarımız mevcuttur. Ayrıca salıncak minderlerimizde, şıklığın bir bütün olabilmesi için salıncak tentesi aynı kumaştan yapılmaktadır.

- Salıncak minderlerimizde kullanılan kılıflar uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğiniz, üstün özelliklere sahip kumaşlardır.

- Özel olarak seçtiğimiz, birinci sınıf duck döşemelik kumaşlarla üretilen salıncak minderi kılıflarımız sayesinde; blok süngerlerimizin dayanıklılığı artmaktadır. Çünkü kullanılan duck kumaşlar su ve leke itici özelliğe sahiptirler. Bu sayede salıncak minderlerimizi açık alanlarda da rahatlıkla tercih edebilir.

- Salıncak minderi kolay ve daha iyi bir temizlik elde edebilmeniz için minder kılıflarımız fermuarlı olarak tasarlanmıştır.

- Salıncak minderlerimizde düz renkler ve desenli renkler de sizin zevkinize sunulmaktadır.

- Salıncak minderlerimizin kumaşlarında renk atma ve solma problemleri yaşanmamaktadır.

Firmamız tarafından sizler için salıncaklarınızın ölçülerine özel renk ve desende salıncak minderi imalatımız yapılmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.