Sandalye Minder Modelleri

29-05-2020 18:25
Sandalye Minder Modelleri

Sandalye Minder Modelleri

Ahşap, plastik, metal, hasır gibi çok farklı materyallerden imal edilen sandalye modelleri bulunmaktadır. Ancak bu ham maddelerin hepsi de oldukça serttir. Sandalyeler her türlü ortamda kullanılırken sağlığa uygun olması ve uzun saatler oturulduğunda kas ve eklem ağrılarına sebep olmaması için minderler ile zeminlerin yumuşatılması gerekmektedir. Minderci firmamız tarafından imal edilen sandalye minder modelleri çeşitlilik gösteriyor. Farklı türlerde sandalyelere uyum sağlayacak olan bu modeller ayrıca talepleriniz doğrultusunda logolu ya da nakışlı şekillerde de olabiliyor.

Sandalye Minder Takımı

Sandalye minder modelleri incelendiğinde karşımıza pek çok model çıkıyor. İç ve dış mekanlarda kullanılmak üzere hazırlanan bu modeller takım olarak da üretilmektedir. Hem oturma hem de sırt yaslama alanının yumuşatılması sandalyelerin daha konforlu olmasını sağlamaktadır. Minderlerin oturma ve yaslama kısımlarında blok sünger ya da silikon elyaf kullanılmaktadır. Farklı renk ve desenlerde sandalye minder modelleri bulunurken arkalıklı olan modelleri de tercih edebilirsiniz. Cafe, çay bahçesi, restoran, okul gibi çeşitli ortamlarda kullanılmak üzere hazırlanan bu minderler farklı kumaşlar kullanılarak üretilmiştir. Kılıfların fermuarlı olması sebebi ile minderlerin temizliği de yapılabilmektedir. Yıkanabilir özellikte olan kılıflarda renk solması gibi problemler görülmez. Duck panama kumaş kullanılarak imal edilen kılıflarda su ve leke itici özellik bulunmaktadır. Minderlerde farklı dansite sünger kullanılmakla birlikte farklı ölçülerde özel olarak üretim yaptırmak da mümkündür.

Sandalye Minderi Fiyatları Ankara

Sandalye minderi modelleri oldukça çeşitli olmakla birlikte fiyatlar da modellere göre değişiklik göstermektedir. Sandalyelerin ölçüsünün farklı olması, özel olarak nakış ya da logo eklenmesi, arkalığı olması gibi özellikler de fiyatlar üzerinde belirleyici olacaktır. Rattan, plastik, ahşap, metal, hasır ve pofuduk sandalye modellerine uyum sağlayacak şekilde minderler Minderci firmamız tarafından özel olarak imal edilmektedir. Geniş renk alternatifi ve model yelpazesi ile sandalyelere uzun süre oturduğunuzda bel ve sırt ağrısı gibi problemler yaşamazsınız. Sağlık açısından uygun olan bu minderler aynı zamanda sandalyelerin ortam ile uyum sağlaması ve daha dekoratif bir görünüm kazanması amacı ile de kullanılmaktadır. minderci.com.tr sitemiz üzerinde yer alan modelleri inceleyerek dilediğiniz renk, model ve ölçüyü sipariş edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.