Şark Köşesi Minderi Nedir?

21-07-2020 16:25
Şark Köşesi Minderi Nedir?

Şark köşesi minderi nedir?

Şark köşesi ahşap sedir ve dekoratif minderlerden yapılan oturma gruplarına verilen isim olup geçmişten günümüze devam eden bir Anadolu kültürüdür. Şark köşesi sıradan bir oturma köşesi değil aynı zamanda samimi ve keyifli sohbetin eşliğinde çayımızı yudumladığımız muhabbet dolu mekânları şekillendirmede tercih edilen dekorasyon stilidir. Şark köşesi minderleri, bu stilin bir parçası olup; motifleri ve modeli ile ortama nostaljik bir hava katar.

Şark köşesi minderleri hangi mekanlarda kullanılır?

Şark köşesi, Osmanlı döneminde saraylar, hamamlar vb alanlarda kullanılırken son zamanlarda yeniden ilgi görmeye başlamış ve günümüzde kafe, misafirhane, lokanta gibi mekânlarda otantik şark minderleri tercih edilmiştir. Özellikle yurt dışı ve yurt içinden gelen turistlerin ilgisini çektiği için turistik mekânlarda sıklıkla kullanılmaktadır.

Hem şık hem konforlu olan şark köşesi minderlerioturumu ve yaslanmasının sağlığınızı korumaya elverişli olmasıyla evlerde de tercih sebebi olmuştur. Klasik modellerin yanında Sağlığınızı korumaya elverişli olan ve yeni moda ile güncellenen modern şark minderi çeşitleri evinizde kullanım için de avantajlıdır. Şark köşesi minderlerininoturumu ve yaslanmasının rahat ve konforlu olması evlerde kullanım için tercih sebebi olmuştur. şark köşesi minderleri müşterilerimizin taleplerine göre klasik şark köşesi minderi veya yeni moda ile güncellenen modern şark minderi olarak çeşitli mekanlarda beğenilerek kullanılmaktadır.

Şark minderlerinin Özellikleri:

-İçerisinde blok sünger doldurulan şark minderi kadife şönil kumaş veya goblen kumaştan kılıf dikilmekte olup birinci sınıf malzemeden üretilmektedir.

-Şark köşesi minderleri borda mavi yeşil turuncu vb renklerde üretilebilir. Üzerlerinde çiçek, lale, kilim deseni gibi motiflerle şık ve otantik bir hava katar.

-Şark minderlerinin sedir takımı, sandalye ve yer minderi seçenekleri bulunmaktadır. Kullanım alanına göre ürün tercihinde bulunabilirsiniz. Şark köşesinde kullanılan minderler, müşterilerimizin isteklerine göre farklı boyut ve modellerde üretilmektir.

-Şark köşesi minderleri oturma ve sırt yaslanma minderlerinden oluşup son derece konforludur.

- Şark minderi kılıfları fermuarlıdır ve kolay yıkanabilir.

Şark köşesi minderi fiyatları:

Şark köşesi minderleri fiyatları model, boyut ve türüne göre farklılık oluşturmaktadır. Fiyatları en uygun ve en ucuz şark köşesi minderleri müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.