Spor Minderi Çeşitleri

17-08-2020 16:00
Spor Minderi Çeşitleri

Spor Minderi Çeşitleri

Spor ve düzenli egzersiz aslında hayatımızda olması gereken faaliyetlerdendir. Sağlıklı beslenme ve kaliteli bir yaşam tarzı ile birlikte hayatımızı spor ile taçlandırmalıyız. Spor faaliyetleri kimimiz için hobi olurken kimimiz de profesyonel olarak yapıyoruz. Spor yapılırken sakatlanmaların en aza indirilmesi ve sporcuların yumuşak bir zeminde spor yapmalarına imkan tanınması amacı ile spor minderi üretimi yapıyoruz. Açık ya da kapalı alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu minderler;

·Aerobik ve egzersiz minderi

·Güreş minderi

·Katlanır minder

·Jimnastik minderi

·Judo minderi

·Atlama ve puf minderi şeklinde farklı varyasyonlardan oluşmaktadır. Üstün özellikler ile donatılmış ve farklı spor dallarına hitap eden bu minderleri firmamızdan temin edebilirsiniz.

Spor Minderi Kullanmanın Avantajları

Özel ya da kamu okullarında, spor salonlarında spor minderi kullanılmaktadır. Bu minderleri kullanmanın ise aslında farkında olmasak da pek çok avantajı bulunuyor;

·Sporcu kazalarının ve sakatlanmaların önüne geçmek

·Sporu daha keyifli ve konforlu hale getirmek

·Hafif olması sebebi ile kolayca taşınabilir olması

·Egzersize motive etmesi

·Katlanabilir olması ve yer kaplamaması

Tüm bu avantajları ile sizler de firmamızdan spor minderi temin edebilirsiniz. Ancak minder tercihinde dikkat edilmesi gereken pek çok faktör bulunmaktadır. Minderlerin içlerinde bulunan süngerlerin kalınlıkları, kazalara sebebiyet vermemesi için kaymak malzemeden imal edilmesi, katlanabilmesi gibi bazı özellikleri dikkate almak gerekiyor.

Uygun Fiyatlı Spor Minderleri Minderci.com’da

Farklı kalınlıklarda süngerlerden oluşan spor minderi firmamızda kaliteli ve uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Judo ve jimnastik için imal edilen minderlerin iç kısımlarında sıkıştırılmış olan süngerler kullanılırken diğer minder modellerinde ise blok gri süngerler kullanılmaktadır. Minderler klasik ölçülerde üretilmekle birlikte isteğe bağlı olarak özel ölçülerde de üretim yapılmaktadır. Farklı spor dalları için üretilen bu minderler aynı zamanda farklı renklerde de üretilmektedir. Sarı, turuncu, yeşil, mor gibi farklı renklerden oluşan minderlerde aynı zamanda federasyon tarafından belirlenen kurallar da dikkate alınmaktadır. Çünkü spor minderi sadece hobi amaçlı değil, aynı zamanda profesyonel sporcuların idman yapması için de tasarlanmıştır. Hemen sitemiz üzerinde yer alan modelleri inceleyerek siparişlerinizi verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.