Spor Minderi Kullanım Alanları

21-07-2020 16:15
Spor Minderi Kullanım Alanları

Spor Minderi Hangi Alanlarda Kullanılır?

Sağlığımızı korumak ve daha sağlıklı olmak için spor yapmak şarttır. Pek çok dalı bulunan spor aktivitelerini yaparken, hareket ettiğimiz zeminin sağlığımızı tehlikeye atmaması gerekmektedir. Örneğin; jimnastik yaparken atlama minderi yeterli korumayı sağlamazsa sakatlanma ve yaralanmalara sebep olabilir. Benzeri durumlar zeminde yapılan bütün spor dalları için geçerlidir. Olası sakatlanmaların önüne geçmek için; jimnastik salonları, fitness salonları vb spor salonlarında yapılan spor aktivitesinin çeşidine bağlı olarak, farklı kalınlık ve modellerdeki spor minderleri kullanılmaktadır. Spor salonuna gitmeyip evde egzersiz yapmayı tercih edenlerin de kullanıma uygun spor minderi modelleri bulunmaktadır.

Spor minderlerinin özellikleri:

-Spor minderleri kaydırmaz özelliği sayesinde omurganızın sağlığınızı korur ve kaslarınızı daha iyi çalıştırarak aktivitelerinizden daha çok verim almanızı sağlar.

-Spor minderlerimizde suni deri ile kaplanmış blok süngerler kullanılmaktadır. Birinci sınıf malzeme kullanılan blok süngerler, spor yapılamayan sert zeminlerde aktivite için uygun yumuşaklık sağlarken; fermuarlı suni deri kılıflar, çıkartılarak yıkanabilir ve silinebilir özelliği sayesinde oldukça kolay temizlenir.

-Sağlıklı materyallerden üretilen vinneks kumaş ve suni deri kumaş ile döşenen spor minderleri, anti bakteriyel ve koku yapmayan yapısı sayesinde spor salonları gibi kalabalık ortamlarda rahatlıkla kullanılabilir.

-Spor minderi halınızın ter ve kir olmasını önler. Aynı zamanda sizin halıdaki toz ve alerjenlerle temasınızı keserek sporu daha eğlenceli hale getirir.

-Spor minderinin boyutlarını ve kalınlığını sporun çeşidine göre belirlemelisiniz. Ayrıca kendi boyunuzun uzunluğu da önemlidir. Standart boyutlarda spor minderlerimizin dışında müşterilerimizin talepleri doğrultusunda spor minderi imalatı yapabilmekteyiz.

-Spor minderlerinde; atlama puf minderi, jimnastik minderi, güreş minderi brandası, judo minderi, katlanır jimnastik minderi, güreş minderi, egzersiz ve aerobik minderi şeklinde çeşitleri bulunmaktadır

-Spor minderlerinin yeşil, mavi, kırmızı gibi birçok renk çeşidi vardır canlı renkleri ile spor alanınıza hareket katar.

-Açık alanda ve kapalı mekânlardaspor minderi kullanılabilirsiniz.

-Katlanabilir egzersiz minderleri taşınması ve yer tasarrufu sağlaması açısından oldukça kullanışlıdır.

Spor minderi fiyatları

Spor minderlerinin fiyatları boyut çeşitlerine göre farklılık göstermekte olup bizimle iletişime geçerek ayrıntılı fiyat bilgisi alabilirsiniz. Firmamız tarafından müşterilerimizin özel taleplerine uygun en kaliteli ve en ucuz spor minderleri sizlere sunuyoruz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.