Tatami Zemin Kaplama

29-05-2020 18:29
Tatami Zemin Kaplama

Tatami Zemin Kaplama Fiyatları

Çocuk odası, çocuk oyun alanları, ana sınıfları, kreş, çocuk yuvası, banyo, teras ve spor salonu gibi alanlara tatami zemin kaplama malzemesi kullanılarak kaplama yapılmaktadır. Bu kaplamadaki amaç sert zeminlerin yumuşatılması olarak karşımıza çıkıyor. minderci.com.tr firmamızda tatami zemin kaplama fiyatları oldukça uygun olmakla birlikte çeşitli ebatlar söz konusudur. 26 mm ve 13 mm kalınlıklarında olan bu minderler üstün özellikler ile donatılmıştır. Firmamızda uygun fiyatlara kaliteli ürünlere ulaşabileceğiniz gibi kaplama yaparak çocuk ve sporcu güvenliği sağlayabilirsiniz. Bu sayede sporcu yaralanmalarının ve oyun esnasında çocukların düşme gibi durumlarda görecekleri zarar indirgenmektedir.

Tatami Zemin Kaplama Nasıl Yapılır?

Tatami zemin kaplama son yıllarda yaygın olarak yapılan bir uygulamadır. Geleneksel Japon tarzı odaların zemin kaplamasından esinlenerek bu adı alan malzeme günümüzde kauçuk kullanılarak imal edilmiştir. Isı izolasyonu sağlayan bu minderlerin adeta yap boz şeklini andıran bir görünümü vardır. Bu sebeple ortama uygun ölçülerde ve uygun adette satın alarak iç içe geçirme şeklinde kaplama yapılabilmektedir. Kaplama yapıldığında ortamın hijyeni kafanızda soru işareti alabilir. Ancak herhangi bir yapıştırma malzemesi kullanılmadığından dolayı minderleri tekrar sökebilir, su ve sabunla yıkayabilirsiniz. Minderler ses yalıtımı sağlamalarının yanında aynı zamanda elektriği de geçirmez. Su emmediğinden dolayı üzerinde koku oluşumu da olmayacaktır. Olası tehlikelere karşı darbeleri emme özelliği sayesinde olası şoklar da ortadan kalkar. Gerektiğinde rahatça sökülüp farklı bir ortama taşınması da en önemli avantajlarından bir tanesi olmaktadır.

Tatami Zemin Ankara

İç mekan oyun odası, balkon, teras, sağlık kulübü, fitness merkezi, fiziksel rehabilitasyon merkezleri gibi pek çok ortamda da karşımıza çıkan bu tatami zemin kaplama aynı zamanda Uzakdoğu sporlarının yapıldığı minder olarak da ifade edilebilir. Bu sebeple Aikido gibi sporlar için oldukça elverişlidir. Bol çeşit ve fiyat avantajları ile Minderci firmamız uygun fiyata ürün tedarik etmenize yardımcı olacaktır. Piyasadan daha uygun fiyatlar ile minderci.com.tr üzerinden ürün satın alabilirsiniz. 100*100 cm, 50*50 cm gibi farklı ölçülerde olan bu minderlerin turuncu, pembe, mor, sarı, siyah, gri gibi farklı renklerini satın alarak da rengarenk bir döşeme yapabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.