Silindir Minderlerin Özellikleri

21-07-2020 16:10
Silindir Minderlerin Özellikleri

Silindir Minder

Çeşitli etkinliklerde aktivite minderi olarak silindir minderleri görmekteyiz. Silindir minder farklı kullanım alanlarına cevap verecek türde birçok geometrik şekle sahiptir. Kullanılan ortama ve ihtiyaca göre birbirinden farklı minderlere ulaşabilirsiniz. minderci.com.tr müşterilerinin isteğine göre de bu ürünün imalatını yapmakta ve müşterilerin ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Spor aktivitelerinde de kullanacağınız bu minderler ihtiyaca göre silindir veya yarım silindir şeklinde farklı boyut ve şekilde bulunmaktadır. Silindir minder sayesinde spor aktiviteleriniz de daha rahat ve konforlu bir hale gelecektir. Sert zeminlerde yapılan spor aktiviteleri vücudunuz için istenmeyen sonuçlara sebep olabilir. Bu istenmeyen sonuçları ve sakatlıkları önlemek için silindir minder ideal bir üründür. Yaptığınız spor faaliyetine ve ihtiyacınıza göre seçeceğiniz minderler spor faaliyetlerinizi sizin için daha konforlu ve yarar hale getirecektir. minderci.com.tr bağlantısından inceleyebileceğiniz farklı renk ve boyuttaki minderler beğeninize sunulmaktadır. Spor faaliyetlerinizde kullanabileceğiniz bu minderler anaokulu, kreş, rehabilitasyon merkezi gibi yerlerde de çocukların kullanımına sunulmaktadır. Çocuklar içinde ideal ölçülerde olan bu minderle kullanım açısından hiçbir zorluk yaşatmaz.

Silindir Minderlerin Özellikleri Hakkında

Firma tarafından üretilen minderler Pvc branda kumaşı kullanılarak üretilmektedir. İç dolgu malzemesi olarak gri sünger kullanılan bu minderler kullanım kolaylığı sunmaktadır. Temizliği de kolay olan bu minderler silinerek temizlendiğinde de leke tutmaz özelliğe sahiptir. Birçok farklı ebatta üretilen silindir minderisteğe göre kullanıcılarına geniş bir yelpaze sunmaktadır. 20*80 cm, 30*80 cm, 40*80 cm, 50*80 cm boyutlarıyla her ihtiyaca cevap vermektedir. Boyutları, temizlik kolaylığı ve kolay taşınabilir özellikleri sayesinde anaokulları, kreşler, spor salonları, rehabilitasyon merkezleri gibi çok çeşitli yerlerde kullanılmaktadır. Firmamız müşteri isteğine göre özel boyutlarda ve renklerde üretmektedir.

Silindir Minder Fiyatları

Geniş kullanım yelpazesi de sunan Minderci firmasının silindir minder fiyatları da oldukça uygundur. Farklı renk ve boyutlarda kullanım sunan bu minderler müşterinin isteğine özel şekilde de üretilmekte olup firma aynı zamanda toptancı olduğu için uygun fiyatlarıyla müşterilerine hizmet vermektedir. minderci.com.tr adresi üzerinden inceleyebileceğiniz ve satın alabileceğiniz minderler siz müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.