Üçgen Rampa Minderi Nasıl Kullanılır?

21-07-2020 16:35
Üçgen Rampa Minderi Nasıl Kullanılır?

Üçgen Rampa Minderi

Okullarda, spor salonlarında ve çeşitli fiziksel faaliyet alanlarında üçgen rampa minderi kullanılmaktadır. Pvc branda kumaşı kullanılarak üretilmektedir. Minderlerin içinde 28 dansite gri sünger kullanılmaktadır. Özellikle spor aktivitelerinde kullanılan üçgen rampa minderi minderci.com.tr sitesinden inceleyerek isteğinize uygun olanı seçebilirsiniz.

Üçgen Rampa Minderi Kullanımı Hakkında

Pvc branda malzemesi kullanılarak üretilen üçgen rampa minderi spor aktivitelerinde ve fiziksel etkinlik gerektiren işlerde kullanılabilir. Kullanılan branda malzemesi oldukça sağlamdır. Kullanılan malzemelerden ötürü kolay temizlenir. Leke ve iz bırakmaz. Ayakkabıyla dahi bassanız bile bu izler kolayca temizlenir ve leke kalmaz. Yapısında kullanılan dansite süngerler sayesinde de oldukça yumuşak bir yapısı vardır. Bu sayede konforlu ve rahat bir kullanım sunar. Bu özellikleri sayesinde de spor aktivitelerinde büyük bir rahatlık sağlar. Üçgen rampa minderi çeşitli renk seçenekleri müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur. Kırmızı, pembe, mor, sarı, yeşil, mavi renkleri gibi seçenekler sunulmaktadır. Sunulan bu renkler minderlerde iki renk seçeneği olarak sunulmaktadır. Minderci.com.tr tarafından üretilmekte olan bu minderler çeşitli ebatlarda üretilmektedir. Bu ebatlar ise 30*40*60 cm, 40*60*90 cm, 100*100*40 cm, 100*200*40 cm boyutlarında her isteğe ve kullanıma uygundur. Ayrıca müşterilerin de talebine göre firma tarafından özel üretim olarak da üretilmektedir. İstenilen alana uygun olarak müşteriler talep edebilir ve bu talep doğrultusunda da uygun olan minder Minderci firması tarafından üretilir.

Üçgen Rampa Minder Fiyatları

Birçok seçenek sunan bu minderler uygun fiyatlarıyla da dikkat çekmektedir. Kaliteli üretimi sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunan bu minderler uygun fiyatlarıyla da dikkat çekmektedir. Dayanıklı malzemelerden farklı renk seçenekleriyle ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken bu minderleri inceleyip sipariş etmek için minderci.com.tr adresine tıklamanız yeterlidir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.