Bahçe Satranç Takımı Ankara

21-07-2020 15:31
Bahçe Satranç Takımı Ankara

Bahçe Satranç Takımı Nedir ? 

Satranç dünyanın her yerinde çok sevilen, pek çok insanın oynadığı, tarihi çok eskilere dayanan bir zeka oyunudur. Dünya çapında da önemli turnuvaları düzenlene bu oyunun bütün dünya tarafından tanınan önemli oyucuları vardır. Satranç özellikle çocukların zeka gelişimine olan katkılarından dolayı çocuklar için önerilmektedir. Anaokulları, okul bahçeleri, parklar, site bahçeleri gibi mekânlarda bahçe satranç takımı kullanılmaya başlanmıştır. Çocukların özellikle yaz aylarında çokça vakit geçirdiği alanlar olan bahçelerde bahçe satranç takımıtercih etmek çocukların satranç oynamaları için teşvik edici olacaktır. Çocukların hem açık havada eğlenerek vakit geçirmelerini sağlarken zeka gelişimi açısında katkı sağlayacaktır. Minderci.com.tr adresinden ulaşabileceğiniz bahçe satranç takımı sayesinde bahçenizi çocuklarınız için eğlence ve gelişim ortamına dönüştürebilirsiniz. Satranç oyununa tutkun biriyseniz bu ürünü evinizin bahçesinde peyzaj amacıyla kullanmanızda mümkündür. Boyutları ve ağırlığı kolay kullanım imkanı tanıdığı için dilediğiniz zaman dilediğiniz yere taşıyarak tercihinize göre istediğiniz bir alanda kullanabilirsiniz.

Bahçe Satranç Takımının Kullanımı Oldukça Kolaydır

Bahçe satranç takımı plastikten malzemeden üretilmiştir ve kolayca taşınabilir. Takım zemine serilen bir malzemeden ve plastik malzeme kullanılarak üretilen satranç taşlarından oluşmaktadır. Bahçe ve açık alanlarda kullanım için üretilen bu ürünü kış mevsiminde rahatça taşıyarak istediğiniz kapalı bir alanda koruyabilirsiniz. minderci.com.tr adresinden de inceleyip satın alabileceğiniz bu bahçe satranç takımı kansorejen herhangi bir madde içermemektedir. İç veya dış mekânda kullanabileceğiniz bu takım sayesinde çocuklarınızla birlikte gönül rahatlığıyla keyifli vakit geçirebileceksiniz.

Bahçe Satranç Takımının Özelikleri

Plastik maddeden üretilen bu takımda satranç taşlarının altında bir tıpa bulunmaktadır. Bu tıpa taşların zemine daha rahat oturmasına imkân verirken aynı zamanda da taşların ağırlıklarını değiştirmenize imkan tanır. Satranç taşları arasında bulunan şahın boyu 85 cmdir. Zeminde bulunan ızgaranın boyutu 2,64*2,64 iken, zemindeki karolar 33*33 cm boyutlara sahiptirler. Bu özellikleri sayesinde her yaş grubu çocuğun eğlenerek kullanmasına imkân tanır. Boyutları ve kullanım kolaylığı sayesinde de kreşler ve okullar tarafından tercih edilmektedir. minderci.com.tr adresinden uygun fiyatlarıyla bahçe satranç takımına ulaşmanız mümkündür.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.