Şark Minderi Tasarımları

17-08-2020 16:03
Şark Minderi Tasarımları

Şark Minderi Tasarımları

Bir dekorasyon kültürü olarak karşımıza şark minderi çıkıyor. Kilim desenli olan bu minderlere ülkemizin pek çok noktasında rastlamak da mümkün oluyor. Kendi kültürümüzü yansıtmakla birlikte bu minderler sıcak bir sohbet etmek için de idealdir. Samimiyetin ve sıcaklığın göstergesi olan bu minderler şark dekorasyonu ile bütünleştiğinde muhteşem görünmektedir. Farklı bir tasarım modeli yaratmak için ideal olan bu minderler son yıllarda da çok fazla popüler olmaya başlamıştır. Direk olarak yere yerleştirilebileceği gibi sedir üzerine de konabilmektedir. Ayrıca diğer aksesuarlar ile birleştiğinde çok şık bir tasarım olacağı da kesindir. Son yıllarda modern olan kumaşlardan da sedir üzerine minder yapılabilmektedir. Ancak halı ve kilim desenleri otantik bir görünüm açısından ideal olmaktadır.

Özel Üretim Şark Minderi

Şark minderi modelleri firmamız tarafından özel olarak üretilmektedir. Goblen ve döşemelik kumaşlardan imal edilen minderleri sedire ya da yere sıralı bir şekilde yerleştirdiğinizde mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz. Yıkanabilir özelliğe sahip olan minderlerin süngerlerini kılıflarından çıkarabilirsiniz. Bunun için minderleri fermuarlı olarak üretmekteyiz. Minderler içinde blok gri süngerler yer almakla birlikte siparişe göre özel olan ölçülerde de üretim yapılmaktadır. Oturum sırt ölçüleri toplamına göre fiyatlandırılma yapılmakta olup ayrıca bazı ürünlerde şönil kadife kumaş da kullanılmaktadır. 40 cm yükseklik ve 70 cm oturum derinliği olarak hazırlanan süngerlerde kalınlık da farklılık göstermektedir.

Farklı Modellerde Şark Minderi

Sedir ve yerde oturum için özel olarak hazırlanan şark minderi modellerinin yanı sıra aynı zamanda sandalyeler için üretilen modeller de bulunmaktadır. Goblen kumaştan imal edilen bu sandalyeler diğer ürünlerimiz gibi siparişe bağlı olarak özel ölçülerde üretilmektedir. Bu minderler de fermuarlı olup yıkanabilir özelliğe sahiptir. Aynı zamanda içlerinde 5 cm kalınlığında sünger de yer almaktadır. Farklı alanlar için tercih edebileceğiniz bu minderler ortama farklı bir hava katacak. Ayrıca bakır aksesuarlar ile birlikte ortamı daha nostaljik hale de getirebilirsiniz. Oturum ölçüleri kare olan minderlerin müşteri taleplerine göre farklı ölçüleri de bulunmaktadır. Site üzerinde yer alan modelleri inceleyerek hemen siparişlerinizi verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.